سلف سرویس
 
 نام و نام خانوادگی: کریم احمدپور سامانی
مدرک تحصیلی : لیسانس
تلفن مستقیم : 03833361072   
تلفن داخلی  275 , 276:
دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد – مجتمع فرهنگی رفاهی پردیس(سلف‌سرویس مرکزی) 

اهم وظایف:
  • درخواست مواد غذائی مورد نیاز سلف سرویس و نظارت بر خرید مواد غذائی
  • تحویل مواد غذائی مورد نیاز جهت پخت غذا به پیمانکار
  • نظارت بر پخت و توزیع ناهار
  • تهیه لیست برای تعداد ناهار پخته شده و مواد غذائی مصرفی و ارائه ماهانه آن به امور دانشجوئی و مالی 
  • چاپ و توزیع کارت اتوماسیون برای دانشجویان، اساتید و کارکنان محترم.
  • دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد – مجتمع فرهنگی رفاهی پردیس(سلف‌سرویس مرکزی)

راهنماي رزرو غذا
ازچپ به راست

 



 
  • الف)ساختمان
  • سلف سرویس این دانشگاه دارای 4300 متر مربع زیر بنای ساختمانی می باشد,که در دو طبقه بنا شده است که به سالن غذاخوری قسمت برادران,سلف آزاد اساتید ودانشجویان در طبقه پایین وطبقه بالا سالن غذا خوری قسمت خواهران می باشد.در دو طرف سالن دارای دو سرویس بهداشتی جهت استفاده دانشجویان می باشد.و در ورودی طبقه بالا سرویس بهداشتی جهت سلف خواهران نیز وجود دارد.قسمت آشپزخانه به قسمت فرخانه , قسمت برنج پزی , قسمت خورشت پزی , اتاق تخته کاری , ظرف شورخانه , سرد خانه و انبار وسایل نظافتی و انبار مواد خوراکی حمام ودستشویی تقسیم می گردد. لازم بذکر است راه ارتباطی قسمت آشپزخانه و طبقه بالا ازطریق آسانسور می باشد.سیستم گرمایش آن از طریق شوفاژ وسیستم سرمایش آن کولر می باشد.دور تا دور سالن غذا خوری پنجره داشته که پنجره های باز شو دارای توری می باشند.و درب های قسمت آشپزخانه نیز مجهز به پرده باد و توری می باشند. وسیستم فاضلاب آن مجهز به چربی گیر(آشغال گیر)می باشد.
  • ب)تجهیزات آشپز خانه وسالن
  • سلف سرویس دانشگاه دارای تجهیزات زیر می باشد:
  • _  ماشین ظرفشویی تمام اتوماتیک : جهت شست وشوی سینی دانشجویان.
  • _  دیگ های بخار پز: برنج به تعداد 10 عدد , جهت پخت سریع و جلوگیری از اسراف برنج (جلوگیری از ته دیگ برنج ها) که هر کدام ظرفیت پخت برنج تا حداکثر 250  پرس را دارا هستند.
  • _  فر : به تعداد 10 عدد جهت طبخ برنج به سبک سنتی وپخت خورشت هایی همچون مرغ ,خورشت بادمجان ,.....
  • _  کباب پز تمام اتوماتیک : یک دستگاه , که جهت پخت کباب  استفاده شده , که ظرفیت پخت کباب هر ساعت 700 پرس  را دارا می باشد. لازم بذکر است که در این سیستم از سیخ کباب استفاده نمیگردد.
  • _  سردخانه : که در قسمت آشپزخانه جهت نگهداری مواد غذایی می باشد ,  که دارای دو قسمت بالای صفر و زیر صفر می باشد و ظرفیت سردخانه زیر صفر نیز 4 تن می باشد.
  • _  ماشین کف شور و نظافت : جهت نظافت کف سالن ها  استفاده می گردد که در طبقه پایین یک دستگاه و در طبقه بالا نیز  یک دستگاه موجود می باشد.
  • _  گرمکن غذا : که در سه قسمت سلف برادران , سلف خواهران ,  سلف آزاد  جهت جلوگیری از سرد شدن  غذا قرار دارند.
  • _  پرده باد و حشره کش برقی : که در ورودی های سلف ودر قسمت آشپزخانه جهت جلوگیری از حشرات موزی و از بین بردن آنها نصب شده اند.
  • _  سنگ جهت تیز کردن چاقو وتیغه های 1 دستگاه
  • _  منبع ذخیره آب
  • _  سیخ های فلزی ونرده های مخصوص جهت چیدن آنها
  • _  وجود 2 عدد اگزوز فن جهت تهویه هوای قسمت آشپزخانه
  • _  یخچال های ویترینی جهت توزیع نوشابه و ماست بین دانشجویان 3 دستگاه
  • _آبسردکن قسمت سالن غذا خوری که قسمت برادران 3 دستگاه  , سلف آزاد  1 دستگاه , سالن خواهران  1 دستگاه
  • _  دیگ های برنج پزی به صورت سنتی  به تعداد 10 عدد
  • _  تشت های مرغ پزی به تعداد 15 عدد
  • _  دیگ های بزرگ جهت طبخ خورشت به تعداد 4 عدد
  • _  5 عدد اجاق گاز بزرگ فشار قوی
  • _  دستگاه کارواش (شست وشو)
  • _  چرخ گوشتی (دو دستگاه به شماره 32 و 42 )
  • _  ترالی  سه طبقه حمل غذا 3 عدد
  • _  گاری حمل دیگ غذا  5 عدد
  • _ وان چرخ دار جهت جمع آوری سینی های سالن  2 عدد
  • _  وان جهت شست وشوی سینی های قبل از دستگاه  ظرف شور
  • _  وان جهت شست وشوی سبزیجات و حبوبات 2 عدد
  • _  وان جهت شست وشوی گوشت ومرغ  2 عدد
  • _  ترازوی دیجیتال  1 دستگاه
  • _  منقل کباب پز به صورت سنتی جهت پخت جوجه وگوجه 1 عدد
  • _  دستگاه خرد کن سبزیجات  1 دستگاه
  • قابل ذکر است که قسمت آشپزخانه مجهز به سیخ شور اتوماتیک , پوست کن اتوماتیک , خلال زن برقی جهت تسهیل در امر آشپزی می باشد.
  • ج) تقسیم بندی سالن ها و ظرفیت آنها :
  • 1) قسمت برادران: که در طبقه پایین بوده , و ظرفیت این قسمت در آن واحد 700 نفر می باشد که در زمان توزیع غذا ظرفیت 2000 نفر را  دارا می باشد. این سالن غذا خوری مجهز به صندلی پلاستیکی و میز فلزی 6 نفره روکش استیل می باشد.همچنین این واحد جهت توزیع غذا دارای دو قسمت می باشد, که در روزهای شلوغ و آمار بالا از دو قسمت توزیع استفاده می گردد .
  • 2) قسمت خواهران : که در طبقه بالا می باشد وظرفیت این قسمت در آن واحد 300 نفر  می باشد که در زمان توزیع غذا ظرفیت 1000 نفر را دارا می باشد. این سالن نیز مجهز به صندلی پلاستیکی و میز فلزی روکش استیل می باشد.
  • 3) سلف آزاد قسمت برادران : در طبقه پایین و با ظرفیت حدود 150 نفر می باشد. این واحد مجهز به میز های چوبی وصندلی فلزی با روکش پلاستیکی می باشد.
  • 4) سلف آزاد قسمت خواهران : این واحد نیز در طبقه پایین با ظرفیت حدود 40 نفر می باشد .ومجهز به میز های  چوبی و صندلی های فلزی با روکش پلاستیکی می باشد.
  • 5) سلف آزاد قسمت اساتید برادر : این واحد در طبقه پایین سالن وبا ظرفیت حدود 150 نفر که دارای میز و صندلی فلزی می باشد.
  • 6) سلف آزاد قسمت اساتید خواهر : این واحد در طبقه پایین سالن  وبا ظرفیت حدود 30 نفر و دارای صندلی ومیز فلزی می باشد.
  • د) آمار , قیمت , نوع  و نحوه توزیع شارژ غذا :
  • قسمت سلف دانشجویی بر طبق روز های هفته آمار متفاوتی داشته که با نوسان 1200 پرس الی 2200 پرس می باشد. (ماه های شلوغ ترم تحصیلی).
  • برنامه غذا دانشجویی  شامل :
  •  1) چلو خورشت قیمه , چلو خورشت سبزی , چلو خورشت بادمجان , استامبلی , عدس پلو , شوید پلو (هر کدام با قیمت : هر پرس 13000 ریال) و روز فروش هر پرس 34800ريال
  • 2) چلومرغ , چلو کباب , چلو جوجه کباب (هر کدام با قیمت : هر پرس 13000ریال ) 34800ريال
  • دانشجویان جهت شارژ ( واریز پول ) برای رزرو غذای خود باید حداقل یک روز زودتر به صورت اینترنتی اقدام به شارژ و رزرو نمایند.
  • لازم بذکر است جهت رفاه حال دانشجویان دستگاه کارت خوان در قسمت اتوماسیون سلف سرویس نیز نصب  گردیده است . و سه دستگاه رزرو  وتحویل غذا در قسمت سلف  برادران و سه دستگاه رزرو و تحویل غذا در قسمت سلف خواهران قرار دارند.
  • دانشجویان جهت  رزرو و تحویل غذا  با استفاده از کارت دانشجویی که همان نیز در سیستم به عنوان کارت غذا تعریف شده است استفاده می نمایند.به هر دانشجو یک پرس غذا و به دانشجویان خوابگاهی با ارايه کارت خوابگاه دو غذا تحویل داده می شود.
  • ه ) نحوه اداره قسمت سلف سرویس:
  • سلف سرویس این واحد جهت اداره قسمت آشپزخانه هر سال مناقصه ای را برگذار کرده و پیمانکاری را مشخص می نماید. که پیمانکار موظف است نیروهای مورد نیاز آشپزخانه را که تعداد کارگر و آشپزان از طریق معاونت دانشجویی مشخص می گردد را معرفی نماید. وسایل مورد نیاز
  • پخت و پز  وآشپزی از طریق تدارکات دانشگاه بر حسب نیاز به صورت هفتگی (سبزیجات , نان , گوجه , و.... ) یا به صورت چند ماه یک بار ( گوشت , مرغ , برنج ) خریداری و در اختیار مسئول سلف سرویس قرار گیرد.
  • _ تعداد آشپز ونیروی کارگری قسمت آشپزخانه در ما ه های شلوغ به 3 آشپز و 1 سر آشپز و 12 نیروی کارگری می رسد.
  • _ وسایل مورد نیاز جهت طبخ غذا مطابق آمار یک روز زودتر از طریق مسئول سلف سرویس  در اختیار پیمانکار قرار می گیرد.
 
                                                                                     
 گالري تصاوير